Kategorier
Skole

Steinkjer Montessori presenterer

MOBSTER

 – Et småkriminelt musikkteater –

Mobsters

Elevene på Steinkjer Montessoriskole er i full gang med å forberede neste års teaterforestilling. Det er mange oppgaver i forbindelse med det; På sløyden lages kulisser, på syrommet syr elevene kostymer og det øves på sanger og replikker.

Mobsters er et musikkteater som foregår i 1920-årenes New York, hvor to rivaliserende gjenger kjemper om å få kontroll over byens mer lyssky økonomiske aktiviteter.

Lederne for de to gjengene, Fat Sam og Dandy Dan, har vært i kamp med hverandre lenge, men nå er Dandy Dan i ferd med å få overtaket. Fat Sam må skynde seg å finne på noe lurt for å vinne tilbake kontrollen, så han henvender seg til den tidligere bokseren og storsjarmøren Bugsy Malone for å få hjelp.

Selv håper Bugsy å tjene nok penger på dette til å kunne ta med seg kjæresten sin, Blousey Brown, til Hollywood. Heller ikke dette skal vise seg å bli enkelt, for danseren Tallulah, som også er Fat Sams kjæreste, har lagt merke til Bugsy Malone…

Det er med andre ord duket for dramatikk på mange plan når Steinkjer Montessoriskole setter opp Mobsters, men mest av alt er det duket for et mangfold av sang og dans på stor scene, fremført av et hundretalls flinke elever fra 1. – 10. trinn.

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *