Trude Lien

Trude er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning i montessoripedagogikk. Hun er styrer i barnehagen og prøver å holde styr på alt og alle. På fritiden liker Trude å gå tur samt å tilbringe tid på hytta.

Lene Hoseth Svendsen

Lene er pedagogisk leder på avdeling Metrico. Hun er utdannet barnehagelærer og holder på med videreutdanning i montessoripedagogikk. Lene liker veldig godt å jobbe med månedens profil i barnehagen, og synes hun lærer så mye selv også. Lene er bestandig blid, og har et fint overblikk over både små og store på avdelingen. På fritiden er Lene ofte å se som heiagjeng enten på håndballbanen eller fotballbanen.

Frank Borgsø

Frank er utdannet barne- og ungdomsarbeider og jobber på Metrico. Han jobber også litt for Opplæringsnemda som sensor for de som skal ta fagbrev i barne- og ungdomsarbeider faget. Frank er veldig glad i å lage mat, og han serverer oss mye god mat. Han er en av barnehagens tre bussjåfører.

Eli Birgit Pettersen

Eli Birgit er utdannet montessoripedagog og jobber på Grandi. Eli Birgit er veldig kreativ og ser muligheter med og i det meste. Hun er full av ideer til ting å holde på med, og til ting å lage både ute og inne. Eli-Birgit er også den i barnehagen som kan mest om dyrking av mat, og det er som regel hun som er sjefen for all såing som skjer på Grandi. På fritiden er Eli-Birgit mye sammen med sine barnebarn, og hun er glad i å dra til fjells.

Linda Vang Aalberg

Linda er utdannet barnehagelærer. Linda er en allsidig dame som liker å holde på med mye forskjellig. Hun er aktiv på fritiden, og spiller blant annet fotball. Linda er musikk alibiet i barnehagen, og har blant annet ansvaret for Canti Musica. Et musikalsk samarbeid vi har med Steinkjer Montessoriskole. Linda er pedagogisk leder på Grandi. Linda er ofte sjåfør når vi drar på tur med bussen vår.

Linda går ut i fødselspermisjon våren 2021, og er tilbake i februar 2022.

 

Kaja Kamilla Opdahl

Kaja er utdannet barnehagelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk og veiledningspedagogikk. Hun liker å være aktiv, og tar gjerne med barna ut på tur for gode opplevelser.  På fritiden er hun mye på hytta med sin samboer og to barn. Hun er glad i jakt, fiske og friluftsliv. Kaja Kamilla jobber på Piccoli.

Kaja går ut i fødselspermisjon våren 2021, og er tilbake til nytt barnehageår 2022.

Tone Tangstad

Tone er utdannet barne og ungdomsarbeider. Hun er et ordentlig rivjern til å jobbe og har mange prosjekter på gang. Tone liker å ta bilder, og har selv bygget seg sitt eget fotostudio hjemme på gården. Det er Tone som har tatt alle de flotte bildene av ansatte i barnehagen og ellers bildene fra barnehagen. Tone er snekkeren blant oss, og lager de utroligste ting. Tone jobber på Piccoli.

Camilla Bjerkan

Camilla er utdannet fagarbeider. Hun er en dame med mange jern i ilden og er ikke redd for å sette i gang med nye prosjekter. Camilla er  veldig glad i å jobbe ute, og hun er en av dem som passer på at det er fint og ordentlig rundt oss. Camilla jobber på Grandi, og hun er ofte sjåfør når vi drar på tur med bussen vår.

Bente Berg

Bente er utdannet barne og ungdomsarbeider og har videreutdanning i montessoripedagogikk. Bente er levende engasjert i arbeidet med barna, og hun har full kontroll på montessorimateriellet på Metrico. I tillegg har hun også et smittende, sprudlende humør. På fritiden liker hun både å padle kajakk, stå på ski og gå på tur. I tillegg til jobben i barnehagen er hun instruktør på Care treningssenter.

Marte Lindgren

Marte er utdannet barnehagelærer og montessoripedagog, og hun har i tillegg videreutdanning i veiledning- og spesialpedagogikk samt i utefag. Hun jobber som pedagogisk leder på Piccoli. Marte er utstyrt med en solid dose med tålmodighet, og har en løsning på de fleste utfordringer. På fritiden er Marte glad i å være ute i naturen. Hun tilbringer også utallige timer i stallen, sammen med døtrene sine og familiens to ponnier.

Ann Kristin Brikselli

Ann Kristin er den av oss som har jobbet lengst i barnehagen. Hun begynte å jobbe her rett etter at barnehagen åpnet i 2005. Ann Kristin er roligheten selv og er en trygg havn for mange av barna på Piccoli. Ann Kristin er utdannet barne og ungdomsarbeider. I helgene er Ann Kristin mye på hytta si på fjellet og hun er en ivrig turgåer.

Kirsten Lilleby

Kirsten  jobber på Metrico. Hun er en dame med sans for orden og prøver å holde litt styr på de andre på avdelingen. På fritiden liker Kirsten bla å trene. Kirsten er utdannet barne og ungdomsarbeider.

Heidi Sandal

Heidi er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder på Grandi. Hun liker å jobbe med kreative arbeidsoppgaver sammen med barna. Heidi er opptatt av estetikk, og liker at ting er på stell. På fritiden så er kreative gjøremål noe hun setter høyt. Hun både strikker og maler.

Irene Ørdal

Irene er utdannet barnehagelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk. Hun jobber på Grandi. Irene liker å være på tur i skogen og i fjæra, der barna får være fysisk aktive i variert terreng. Hun synes det hører med å lage bål når man er på tur. På privaten liker hun å gå turer i skogen med hunden Tyri(strihåret dachs)og hun trives også veldig godt på hytta som er uten strøm og innlagt vann.

Malene Ovesen Madsen

Malene er omsorgsfull og trygg for barna. Når hun setter seg ned med formingsaktiviteter, strømmer barna til for å være med. Hun er den yngste i flokken av ansatte, men med sin gode sans for orden, passer hun på så det er rent og ryddig rundt oss.

Ruben Lian

Ruben er utdannet barnehagelærer og jobber på Metrico. Han er en aktiv kar som finner på mye gøy med barna. På fritiden spiller han fotball og trener mye.

Ruben går ut i pappapermisjon 22.februar 2021, og er tilbake i barnehagen til nytt barnehageår 2021.

Ewelina Bosek

Vår fantastiske renholder som gjør det rent og trygt for oss. Ewelina er opprinnelig fra Polen, og kom til Norge i 2011. På fritiden liker hun å lage mat, bake, sykle og gå turer. Det er alltid hyggelig for både store og små å treffe på Ewelina i gangene når hun vasker, og barna får mange gode samtaler med henne.

Elise Holøyen

Elise er spesialpedagog. Hun er rolig, tålmodig og god med barna. Elise er veldig engasjert i barnas lek. Hun jobber på Metrico og Grandi.