Trude

Trude Lien

Trude er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning i montessoripedagogikk. Hun er styrer i barnehagen og prøver å holde styr på alt og alle. På fritiden liker Trude å gå tur samt å tilbringe tid på hytta.

Lene

Lene Hoseth Svendsen

Lene er pedagogisk leder på avdeling Metrico. Hun er utdannet barnehagelærer og holder på med videreutdanning i montessoripedagogikk. Lene liker veldig godt å jobbe med månedens profil i barnehagen, og synes hun lærer så mye selv også. Lene er bestandig blid, og har et fint overblikk over både små og store på avdelingen. På fritiden er Lene ofte å se som heiagjeng enten på håndballbanen eller fotballbanen.

Frank

Frank Borgsø

Frank er eneste mannen som jobber her, og han er en veldig tålmodig sjel som holder ut med alle oss damene her. Frank er veldig glad i å lage mat, og han er sjefen på kjøkkenet på grandi. Frank er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Han er en av barnehagens tre buss sjåfører.

Eli-Birgit Pettersen

Eli-Birgit er utdannet montessoripedagog og jobber på grandi. Eli-Birgit er veldig kreativ og ser muligheter med og i det meste. Hun er full av ideer til ting å holde på med, og til ting å lage både ute og inne. Eli-Birgit er også den i barnehagen som kan mest om dyrking av mat, og det er som regel hun som er sjefen for all såing som skjer på Grandi. På fritiden er Eli-Birgit mye sammen med sine barnebarn, og hun er glad i å dra til fjells.

Linda

Linda Vang Aalberg

Linda er utdannet barnehagelærer. Linda er en allsidig dame som liker å holde på med mye forskjellig. Hun er aktiv på fritiden, og spiller blant annet fotball. Linda er pedagogisk leder på Grandi.

 

Magnhild

Magnhild Halse Nilsen

Magnhild er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning i montessoripedagogikk og spesialpedagogikk. Hun er en av de som har jobbet i barnehagen vår lengst, siden 2006. Magnhild er veldig glad i å lese bøker, og når hun er ute på handletur ser hun bestandig etter ting hun kan lage noe materiell av. Magnhild jobber på Piccoli.

Tone

Tone Tangstad

Tone er utdannet barne og ungdomsarbeider. Hun er et ordentlig rivjern til å jobbe og har mange prosjekter på gang. Tone liker å ta bilder, og har selv bygget seg sitt eget fotostudio hjemme på gården. Det er Tone som har tatt alle de flotte bildene av ansatte i barnehagen og ellers bildene fra barnehagen. Tone jobber på Piccoli.

Camilla

Camilla Bjerkan

Camilla er utdannet fagarbeider. Hun er en dame med mange jern i ilden og er ikke redd for å sette i gang med nye prosjekter. Camilla er damen som holder orden ute. Det er hun som planter, luker og kommer med ideer til hvordan vi kan gjøre det fint rundt oss ute. På fritiden er Camilla engasjert i 4H. Camilla jobber på Metrico

Bente

Bente Berg

Bente er utdannet barne og ungdomsarbeider og har videreutdanning i montessoripedagogikk. Bente er en aktiv dame som liker både å padle kajakk, stå på ski og gå på tur. Bente jobber på Metrico. I tillegg til jobben i barnehagen er hun instruktør på Care treningssenter.

Marte

Marte Lindgren

Marte er utdannet barnehagelærer og montessoripedagog, og hun har i tillegg videreutdanning i veiledning- og spesialpedagogikk samt i utefag. Hun jobber som pedagogisk leder på Piccoli. Marte er utstyrt med en solid dose med tålmodighet, og har en løsning på de fleste utfordringer. På fritiden er Marte glad i å være ute i naturen og hun er en korpsentusiast.

Ann Kristin

Ann Kristin Brikselli

Ann Kristin er den av oss som har jobbet lengst i barnehagen. Hun begynte å jobbe her rett etter at barnehagen åpnet i 2005. Ann Kristin er rolighet selv og er en trygg havn for mange av barna på Piccoli. Ann Kristin er utdannet barne og ungdomsarbeider. I helgene er Ann Kristin mye på hytta si på fjellet.

Kirsten

Kirsten Lilleby

Kirsten  jobber på Piccoli. Hun er en dame med sans for orden og prøver å holde litt styr på de andre på avdelingen. På fritiden liker Kirsten bla å trene. Kirsten er utdannet barne og ungdomsarbeider.

Heidi Sandal

Heidi er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder på Grandi. Hun liker å jobbe med kreative arbeidsoppgaver sammen med barna. Heidi er opptatt av estetikk, og liker at ting er på stell. På fritiden så er kreative gjøremål noe hun setter høyt. Hun både strikker og maler.

Irene Ørdal

Irene er utdannet barnehagelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk. Hun jobber på Grandi. Irene liker å være på tur i skogen og i fjæra, der barna får være fysisk aktive i variert terreng. Hun synes det hører med å lage bål når man er på tur. På privaten liker hun å gå turer i skogen med hunden Tyri(strihåret dachs)og hun trives også veldig godt på hytta som er uten strøm og innlagt vann.

Senja Gujic

Sinja kommer opprinnelig fra Bosnia, og kom til Norge da hun var 4 år. Hun fant Steinkjer på kartet da hun flyttet hit for kjærligheten i 2014. Utdanningen som barnehagelærer tok hun ved Dronning Mauds Minne i Trondheim. Sinja valgte fordypning innen musikk, forming og drama. Hun liker og er opptatt av å være i lek sammen med barna, synge og lese bøker. Sinja jobber som barnehagelærer på Piccoli. På fritiden er gode bøker eller det å være ute i naturen noe hun bruker tiden sin på. Hun er ei dame fylt med godt humør og energi.