Ansatte

Trude Lien

Trude er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning i montessoripedagogikk. Hun er styrer i barnehagen og prøver å holde styr på alt og alle. På fritiden liker Trude å gå tur samt å tilbringe tid på hytta.

Lene Hoseth Svendsen

Lene er pedagogisk leder. Hun er utdannet barnehagelærer og holder på med videreutdanning i montessoripedagogikk. Lene liker veldig godt å jobbe med månedens profil i barnehagen, og synes hun lærer så mye selv også. Lene er bestandig blid, og har et fint overblikk over både små og store på avdelingen. På fritiden er Lene ofte å se som heiagjeng enten på håndballbanen eller fotballbanen.

Frank Borgsø

Frank er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Han jobber også litt for Opplæringsnemda som sensor for de som skal ta fagbrev i barne- og ungdomsarbeider faget. Frank er veldig glad i å lage mat, og han serverer oss mye god mat. Han er en av barnehagens tre bussjåfører.

Linda Vang Aalberg

Linda er utdannet barnehagelærer, med fordypning i friluftsliv. Hun jobber som pedagigisk leder. Linda er en allsidig dame som liker å holde på med mye forskjellig. Hun er aktiv på fritiden, med sine to barn. Linda er musikk alibiet i barnehagen, og har blant annet ansvaret for Canti Musica. Et musikalsk samarbeid vi har med Steinkjer Montessoriskole. Linda er ofte sjåfør når vi drar på tur med bussen vår.

 

Tone Tangstad

Tone er utdannet barne og ungdomsarbeider. Hun er et ordentlig rivjern til å jobbe og har mange prosjekter på gang. Tone liker å ta bilder, og har selv bygget seg sitt eget fotostudio hjemme på gården. Det er Tone som har tatt alle de flotte bildene av ansatte i barnehagen og ellers bildene fra barnehagen. Tone er snekkeren blant oss, og lager de utroligste ting. Har selv to barn.

Marte Lindgren

Marte er utdannet barnehagelærer og montessoripedagog, og hun har i tillegg videreutdanning i veiledning- og spesialpedagogikk samt i utefag. Hun jobber som pedagogisk leder. Marte er utstyrt med en solid dose med tålmodighet, og har en løsning på de fleste utfordringer. På fritiden er Marte glad i å være ute i naturen. Hun tilbringer også utallige timer i stallen, sammen med døtrene sine og familiens to ponnier.

Ann Kristin Brikselli

Ann Kristin er den av oss som har jobbet lengst i barnehagen. Hun begynte å jobbe her rett etter at barnehagen åpnet i 2005. Ann Kristin er roligheten selv og er en trygg havn for barna. Ann Kristin er utdannet barne og ungdomsarbeider. I helgene er Ann Kristin mye på hytta si på fjellet, og på teltturer med barna. Hun er en ivrig turgåer.

Trygve Birkebekk

Trygve er lærlingen vår. Han skal være sammen med oss i barnehageåret 22/23, før han skal over til Montessoriskolen. Trygve er rolig og tålmodig. Han ser barna, og har alltid barn rundt seg. På fritiden er den største hobbyen hans gaming.

Maria Bakken Brosveet

Maria er utdannet barnevernspedagog. Hun er aktiv, samtidig som hun er rolig og en trygghet for barna. Hun er god på å delta i leken. Maria er familiekjær, å bruker mye tid sammen med familien på fritiden. Hun er sporty, å ofte å finne på tur med sønnen i bæremeis.

Thomas Folgerø

Thomas er utdannet barnehagelærer med fordypning i friluftsliv, og i tillegg videreutdanning i utforskende arbeid med naturfag og matematikk. Han har jobbet 12 år i en barnehage på Kyrksæterøra før han startet hos oss. Thomas er blid, leken og god på å fange barnas interesse. Han er også  altmuligmann, og tar alltid barna med seg på sine prosjekter. Han har selv 3 barn. På fritiden bruker han mye tid på barnas fritidsaktiviteter, og turer med hunden Aiko.

Malene Ovesen Madsen

Malene er omsorgsfull og trygg for barna. Når hun setter seg ned med formingsaktiviteter, strømmer barna til for å være med. Hun er den yngste i flokken av ansatte, men med sin gode sans for orden, passer hun på så det er rent og ryddig rundt oss.

Ruben Lian

Ruben er utdannet barnehagelærer. Han er en positiv type og et utpreget ja-menneske. Han har også barnehagens rekord på «treff på rad» på basketballkurven. Han er en aktiv kar som finner på mye gøy med barna. På fritiden er han ofte på hytta i Bindalen sammen med familien, i tillegg til fotball og annen trening.

.

Ewelina Bosek

Vår fantastiske renholder som gjør det rent og trygt for oss. Ewelina er opprinnelig fra Polen, og kom til Norge i 2011. På fritiden liker hun å lage mat, bake, sykle og gå turer. Det er alltid hyggelig for både store og små å treffe på Ewelina i gangene når hun vasker, og barna får mange gode samtaler med henne.

Elise Holøyen

Elise er spesialpedagog. Hun er rolig, tålmodig og god med barna. Elise er veldig engasjert i barnas lek, og liker å undre seg sammen med dem. Hun er veldig glad i formingsaktiviteter, og spesielt maling, så sammen med henne får barna prøvd seg på mye spennende og morsomt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *